Pravila o privatnosti

Datum stupanja na snagu: 30. lipnja 2019
Vita Tours (“mi”, “mi” ili “naša”) upravlja web stranicom https://taxivita.hr (“Usluga”).

Ova stranica vas obavještava o našim pravilima o prikupljanju, korištenju i otkrivanju osobnih podataka kada koristite našu Uslugu i izborima koje ste povezali s tim podacima.

Vaše podatke koristimo za pružanje i poboljšanje usluge. Korištenjem Usluge pristajete na prikupljanje i korištenje informacija u skladu s ovim pravilima. Osim ako je drugačije određeno u ovim Pravilima o privatnosti, pojmovi korišteni u ovim Pravilima o privatnosti imaju isto značenje kao u našim Uvjetima i odredbama, dostupnima na adresi https://taxivita.hr

Prikupljanje i korištenje informacija

Prikupljamo nekoliko različitih vrsta informacija za različite svrhe kako bismo vam pružili i poboljšali našu Uslugu.

Vrste prikupljenih podataka

Osobni podaci
Dok koristimo našu uslugu, možemo vas zamoliti da nam dostavite određene osobne podatke koji se mogu koristiti za kontakt ili identificiranje (“Osobni podaci”). Podaci koji omogućuju osobnu identifikaciju mogu uključivati, ali nisu ograničeni na:

Email adresa
Ime i prezime
Broj telefona
Adresa, država, provincija, poštanski broj, grad
Kolačići i podaci o korištenju
Podaci o upotrebi
Također možemo prikupljati informacije o tome kako se pristupa i koristi Usluga (“Podaci o korištenju”). Ovi podaci o upotrebi mogu uključivati ​​informacije kao što su adresa internetskog protokola računala (npr. IP adresa), vrsta preglednika, verzija preglednika, stranice naše usluge koje posjećujete, vrijeme i datum vašeg posjeta, vrijeme provedeno na tim stranicama, jedinstveno identifikatori uređaja i drugi dijagnostički podaci.

Praćenje i podaci kolačića

Koristimo kolačiće i slične tehnologije praćenja kako bismo pratili aktivnost na našoj usluzi i držali određene informacije.

Kolačići su datoteke s malom količinom podataka koje mogu uključivati ​​i anonimni jedinstveni identifikator. Kolačići se šalju vašem pregledniku s web-lokacije i pohranjuju se na vaš uređaj. Tehnologije praćenja koje se također koriste su oznake, oznake i skripte za prikupljanje i praćenje informacija te za poboljšanje i analizu naše usluge.

Možete uputiti Vašem pregledniku da odbije sve kolačiće ili da navede kada se kolačić šalje. Međutim, ako ne prihvaćate kolačiće, možda nećete moći koristiti neke dijelove naše usluge.

Primjeri kolačića koje koristimo:

Kolačići sesije. Sesije kolačića koristimo za upravljanje našom uslugom.
Preference Cookies. Koristimo Preference Cookies kako bismo zapamtili vaše postavke i različite postavke.
Sigurnost kolačića. Koristimo sigurnosne kolačiće za sigurnosne svrhe.
Korištenje podataka
Vita Tours koristi prikupljene podatke za različite namjene:

Za pružanje i održavanje Usluge
Kako bismo vas obavijestili o promjenama na našoj usluzi
Da biste omogućili sudjelovanje u interaktivnim značajkama naše usluge kada to odlučite
Osigurati brigu i podršku korisnicima
Da biste pružili analizu ili vrijedne informacije kako bismo mogli poboljšati uslugu
Za praćenje korištenja usluge
Za otkrivanje, sprječavanje i rješavanje tehničkih problema
Prijenos podataka
Vaši podaci, uključujući osobne podatke, mogu se prenijeti i održavati na računalima koja se nalaze izvan vaše države, pokrajine, zemlje ili druge državne nadležnosti gdje se zakoni o zaštiti podataka mogu razlikovati od zakona iz vaše nadležnosti.

Ako se nalazite izvan Hrvatske i odlučite nam pružiti informacije, imajte na umu da podatke, uključujući osobne podatke, prenosimo u Hrvatsku i tamo ih obrađujemo.

Vaš pristanak na ovu Izjavu o privatnosti, nakon čega slijedite vaše podnošenje takvih informacija, predstavlja vaš pristanak na taj prijenos.

Vita Tours će poduzeti sve potrebne korake kako bi se osiguralo da se vaši podaci tretiraju na siguran način iu skladu s ovim Pravilima o privatnosti, a nikakav prijenos vaših osobnih podataka neće se dogoditi organizaciji ili zemlji, osim ako nema odgovarajućih kontrola, uključujući sigurnost podatke i druge osobne podatke.

Objavljivanje podataka

Pravni zahtjevi
Vita Tours može otkriti vaše osobne podatke u dobroj vjeri da je potrebno poduzeti sljedeće radnje:

Poštivati ​​zakonsku obvezu
Zaštititi i obraniti prava ili vlasništvo Vita Toursa
Da biste spriječili ili istražili moguće nepravilnosti u vezi s uslugom
Zaštititi osobnu sigurnost korisnika Usluge ili javnosti
Zaštita od pravne odgovornosti
Sigurnost podataka
Sigurnost vaših podataka nam je važna, ali zapamtite da nijedan način prijenosa putem Interneta, ili način elektroničkog pohranjivanja nije 100% siguran. Iako nastojimo koristiti komercijalno prihvatljive načine zaštite vaših osobnih podataka, ne možemo jamčiti njegovu apsolutnu sigurnost.

Pružatelji usluga
Možemo zaposliti tvrtke i pojedince treće strane kako bismo olakšali našu Uslugu (“Pružatelji usluga”), pružili Uslugu u naše ime, izvršili usluge vezane uz Usluge ili kako bi nam pomogli u analizi načina na koji se koristi naša Usluga.

Ove treće strane imaju pristup Vašim Osobnim podacima samo za obavljanje tih zadataka u naše ime i obvezuju se da ih ne otkrivaju ili koriste za bilo koju drugu svrhu.

Veze s drugim web-lokacijama
Naša Usluga može sadržavati veze na druge web-lokacije kojima ne upravljamo. Ako kliknete vezu treće strane, bit ćete preusmjereni na web-lokaciju treće strane. Preporučujemo da pregledate Pravila o privatnosti svake web-lokacije koju posjetite.

Mi nemamo kontrolu nad i ne preuzimamo nikakvu odgovornost za sadržaj, pravila o privatnosti ili prakse na web-lokacijama ili uslugama trećih strana.

Privatnost djece
Naša služba se ne obraća nikome mlađoj od 18 godina (“Djeca”).

Ne svjesno prikupljamo osobne podatke od bilo koga mlađeg od 18 godina. Ako ste roditelj ili skrbnik i svjesni ste da ste nam dali Osobne podatke, kontaktirajte nas. Ako postanemo svjesni da smo prikupili osobne podatke od djece bez potvrde roditeljske suglasnosti, poduzimamo korake za uklanjanje tih podataka s naših poslužitelja.

Izmjene ovog pravila o privatnosti

Povremeno možemo ažurirati Pravila o privatnosti. Obavijestit ćemo vas o svim promjenama objavljivanjem novog Pravila o privatnosti na ovoj stranici.

Obavijestit ćemo vas putem e-pošte i / ili istaknute obavijesti o našoj Usluzi, prije nego što promjena stupi na snagu i ažurira “datum stupanja na snagu” na vrhu ove Politike privatnosti.

Preporučujemo Vam da povremeno pregledate ovu Politiku privatnosti za sve promjene. Promjene u ovim Pravilima o privatnosti vrijede kada su objavljene na ovoj stranici.

Kontaktirajte nas
Ako imate pitanja u vezi s ovim Pravilima o privatnosti, kontaktirajte nas:

E-mailom: info@vitatours.hr

Jezik »